[SJAJNA VIJEST IZ VALPOVA] ODOBREN PROJEKT REKONSTRUKCIJE ULICE IVE LOLE RIBARA

[SJAJNA VIJEST IZ VALPOVA] ODOBREN PROJEKT REKONSTRUKCIJE ULICE IVE LOLE RIBARA

Iako smo se od lipnja 2017.g. već naviknuli na lijepe vijesti o odobrenim i provedenim projektima nove gradske vlasti na čelu sa gradonačelnikom Matkom Šutalom tijekom prošlog tjedna pristigla je još jedna odlična vijest.

Naime, dok se većina u Gradskom vijeću Grada Valpova i dalje bavi opstrukcijom rada gradske uprave, gradonačelnik, gradske službe i Valpovački poduzetnički centar d.o.o. i više nego uspješno rade na projektima koji za cilj imaju razvoj našeg grada i prigradskih naselja.

Gradu Valpovu proteklog je tjedna odobren projekt Rekonstrukcije ulice Ive Lole Ribara u Valpovu ukupne vrijednosti 2.483.476,65 kn.   Rekonstrukcija obuhvaća sanaciju oborinskih kanala i izgradnju pješačko-biciklističke staze. Projekt je financiran sredstvima iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. godine u sklopu Urbane aglomeracije Osijek.

Projekt je tijekom 2018.g. pripremio Valpovački poduzetnički centar d.o.o. u suradnji s upravnim odjelima Grada Valpova. Radovi se očekuju početkom 2020.g. nakon provedbe postupka javne nabave.