VALPOVAČKA NEZAVISNA LISTA PODRŽALA KREATIVNOST NAŠIH SUGRAĐANA

VALPOVAČKA NEZAVISNA LISTA PODRŽALA KREATIVNOST NAŠIH SUGRAĐANA

 

Grupa mladih entuzijasta iz našeg Valpova i susjednog Belišća odlučila je okušati sreću na popularnoj RED BULL SOAPBOX UTRCI. To je utrka koja je namijenjena kreativnim vozačima koji se utrkuju u jurilicama iz kućne radinosti. Svako od vozila pokreću kreativnost, hrabrost i gravitacija, a možda i malo Red Bulla. Ovo nemotorizirano natjecanje nudi profesionalcima i amaterima da pokažu svoju kreativnost u izradi jurilica u kojima će se boriti s vremenom na ludom spustu.

Tijekom 19 godina duge povijesti, raspon vozila kretao se od realističnih replika pravih vozila pa do bilo čega što mašta može izmisliti. Prethodni dizajni uključivali su klavir, dječja kolica, rodeo klauna, zatvorsku ćeliju i Golden Gate most.

Našu valpovačko-belišćansku ekipu POBJEŠNJELI BEN HUR na utrci koja će se održati u subotu 14. rujna 2019.g. u središtu Zagreba ( start na Kaptolu, a cilj pred Manduševcem na Trgu Bana Jelačića ) predstavljat će Nino Vladušić Logor, Neven Svalina Svale, Velimir Tepeš Velja, Bernard Milković Benko i Vedran Barišić Bariša. U svom kreativnom performansu prije, tijekom i poslije utrke ekipa će nositi zastave Valpova i Belišća.

Valpovačka nezavisna lista skromnom donacijom podržala je ovu akciju i to predstavlja nastavak djelovanja članova VNL-a koji osim sudjelovanja i organiziranja humanitarnih akcija podržavaju sve oblike suradnje mladih ljudi i udruga s našeg područja.

Ekipi Pobješnjelog Bena Hura želimo puno sreće i uspjeha u utrci, i naravno fotografije i utiske s utrke očekujemo po povratku kući.

 

Valpovačka nezavisna lista